SI MENDON?

Kalërimi i katër kalorësve të Apokalipsit është një nga përshkrimet më të njohura të librit të Zbulesës. Për disa ky përshkrim është frikësues, për të tjerë intrigues. Shih çfarë thotë Bibla për këto profeci:

«Lum ai që i lexon me zë dhe ata që i dëgjojnë fjalët e kësaj profecie!»​Zbulesa 1:3.

Ky numër i revistës Kulla e Rojës shpjegon si kalërimi i katër kalorësve mund të jetë lajm i mirë për ne.