Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

‘Ai interesohet për ty’

‘Ai interesohet për ty’

Edhe nëse të tjerët mund të të kthejnë krahët, është Dikush që s’të braktis kurrë. Kush është Ai?

Mbreti David, që jetoi në kohët e lashta, tha: «Edhe sikur nëna dhe babai të më braktisnin, Jehovai do të më merrte në gji.»—Psalmi 27:10.

Jehovai është «Ati i mëshirave të buta dhe Perëndia i çdo ngushëllimi, i cili na ngushëllon në të gjitha shtrëngimet tona».—2 Korintasve 1:3, 4.

«Hidhni gjithë ankthin tuaj mbi të, sepse ai interesohet për ju.»—1 Pjetrit 5:7.

Për të mësuar si dëshiron të të ndihmojë Perëndia, shih kapitullin 12 të librit Çfarë mëson vërtet Bibla?, botuar nga Dëshmitarët e Jehovait. Disponohet edhe në www.jw.org