SI DO TË JETË E ARDHMJA?

A ke menduar ndonjëherë si do të jetë e ardhmja për ty dhe për familjen tënde? Bibla thotë:

«Të drejtët do të trashëgojnë tokën dhe do të banojnë përgjithmonë në të.»​—Psalmi 37:29.

Ky numër i Kullës së Rojës do të të ndihmojë të kuptosh se çfarë qëllimi të mrekullueshëm ka Perëndia për njerëzit dhe për tokën, si edhe se ç’duhet të bësh ti që të jesh pjesë e këtij qëllimi.