DISA MENDOJNË SE . . .

Perëndia nuk interesohet për ne, ose se është i lartë, i shenjtë dhe i ftohtë.

BIBLA THOTË:

«Afrojuni Perëndisë dhe ai do t’ju afrohet.»​—Jakovi 4:8.

«Hidhni gjithë ankthin tuaj mbi të, sepse ai interesohet për ju.»​—1 Pjetrit 5:7.

SI MUND TË BËHEMI MIQ ME PERËNDINË?