Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ZGJOHUNI! Dhjetor 2015 | Si të bësh paqe në shtëpi?

Mund ta kthesh shtëpinë nga një shesh beteje në një oaz paqësor.

TEMA KRYESORE

Grindjet në familje—Si ndodhin?

A të duken të njohura grindjet e përmendura në këtë artikull?

TEMA KRYESORE

Si t’u japësh fund grindjeve në shtëpi?

Ndiq këta gjashtë hapa që ta ndryshosh ambientin familjar, nga armiqësor në paqësor.

TEMA KRYESORE

Si të nxitësh paqen në familje?

A mund të sjellë paqe mençuria e Biblës aty ku s’ka? Lexo çfarë thonë ata që e kanë përdorur atë.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si t’ia bëj që jemi tipa të ndryshëm?

A ke menduar ndonjëherë që ti dhe bashkëshorti nuk përputheni me njëri-tjetrin?

Erdhën balenat!

Si arrin një krijesë detare 80-tonëshe të lundrojë?

PIKËPAMJA E BIBLËS

Shpirti

A është i pavdekshëm shpirti? A është pjesë e trupit?

NJË VËSHTRIM RRETH BOTËS

Në vëmendje të publikut—Evropa

Lidhja që kanë me Biblën këto lajme të kohëve të fundit, mund të të habitë.

Treguesi i temave për Zgjohuni! 2015

Listë sipas kategorive me artikujt e botuar gjatë vitit 2015

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Aftësia e trupit të njeriut për të shëruar plagët

Si po e imitojnë shkencëtarët këtë aftësi në projektimin e materialeve të reja plastike?

Artikuj të tjerë online

Jam i lumtur kur jap

Ka shumë mënyra si mund t’u japim të tjerëve. A mund të përmendësh disa?

Kur prekja i jep ngjyrë jetës

Xhejms Rajan, Dëshmitar i Jehovait, lindi i shurdhër dhe më vonë u bë edhe i verbër. Çfarë i ka dhënë kuptim jetës së tij?