ZGJOHUNI! Shtator 2015 | Një pikëpamje e ekuilibruar për paratë

Pikëpamja e shtrembëruar për paratë mund të të ndryshojë personalitetin.

TEMA KRYESORE

Një pikëpamje e ekuilibruar për paratë

Shtatë pyetje të ndihmojnë të shqyrtosh veten nëse ke pikëpamje të shtrembëruar.

NJË VËSHTRIM RRETH BOTËS

Në vëmendje të publikut—Lindja e Mesme

Ngjarje nga vatra e qytetërimeve të hershme vërtetojnë saktësinë e Biblës.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si të kërkosh falje

Po kur fajtori nuk jam vetëm unë?

PORTRETE NGA E KALUARA

Herodoti

E kanë quajtur babai i historisë dhe, siç duket, gjithë jetën ia kushtoi një vepre të vetme.

VENDE DHE POPUJ

Vizitë në Nikaragua

Është vendi me të vetmin liqen me ujë të ëmbël ku gjen peshkaqenë, peshq shpatë dhe tarponë.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Varfëria

A mund të jenë të lumtur të skamurit?

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Mikroorganizma që shpërbëjnë naftën

Sa të efektshme janë në pastrimin e naftës në krahasim me teknologjinë e sotme?

Artikuj të tjerë online

Të rinjtë flasin për paratë

Ja disa këshilla për paratë, si t’i shpenzosh, si t’i kursesh dhe sa rëndësi t’u japësh.

Sillu mirë dhe ndaji gjërat me të tjerët

Shiko sa shumë kënaqen Danieli dhe Sara kur ndajnë me bujari gjërat mes tyre.