ZGJOHUNI! Prill 2015 | Ç’ndodhi me disiplinën?

Prindërit që duan t’u mësojnë fëmijëve vlera të mira duket se po shkojnë kundër rrymës. Si arritëm deri këtu?

TEMA KRYESORE

Ç’ndodhi me disiplinën?

Mos ndoshta prindërit sot ndikohen ende nga një nxitje që mori hov në vitet 60?

TEMA KRYESORE

Disiplinë që bën punë

Pesë parime biblike japin drejtim realist për familjen.

VENDE DHE POPUJ

Vizitë në Honduras

Mëso pak rreth kulturës së këtij vendi të Amerikës Qendrore.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si ta përballoj vetminë

Vetmia kronike të dëmton shëndetin, njësoj si të pije 15 cigare në ditë. Si të shmangësh mënjanimin dhe vetminë?

PIKËPAMJA E BIBLËS

Kafshët

Si duhet t’i trajtojnë njerëzit kafshët?

A i përdor me mençuri pajisjet elektronike?

Përgjigjju katër pyetjeve të këtij testi të thjeshtë për të kuptuar sa ndikon teknologjia te ti.

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Funksioni i mustaqeve të maces

Pse shkencëtarët po projektojnë robotë me sensorë që i quajnë mustaqe elektronike?

Artikuj të tjerë online

Çfarë duhet të di për lojërat elektronike?

Mund të kenë anë pozitive, por edhe anë negative që mund të mos i kesh menduar.

Fal me gjithë zemër

Si të sillesh me dikë që ka bërë një gabim ndaj teje?