Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ZGJOHUNI! shtator 2014 | Si ta përballosh sfilitjen?

Sfilitja nga puna mund të të sëmurë dhe të bëjë të ndihesh i dëshpëruar. Çfarë mund të bësh?

Një vështrim rreth botës

Temat përfshijnë: ligji u kërkon fëmijëve të kujdesen për prindërit e moshuar, dhuna ndaj grave nga ata që s’e pret dhe falsifikimet gjeniale.

TEMA KRYESORE

Si ta përballosh sfilitjen?

Katër këshilla si të mos lejosh që puna të ta marrë jetën.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Lutjet

A duhet t’u lutemi engjëjve ose shenjtorëve?

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si të mos mbash mëri?

Për ta falur bashkëshortin për një veprim lëndues, a duhet ta minimizosh ose madje të bësh sikur s’ka ndodhur kurrë?

Diabeti—A mund ta zvogëlosh rrezikun?

Rreth 90 për qind e atyre që kanë paradiabet nuk e dinë këtë.

PORTRETE NGA E KALUARA

Spanja dëbon moriskot

Ky spastrim i shekullit të 17-të krijoi një komb tërësisht katolik.

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Neuronet e karkalecit—Të ndjeshme ndaj lëvizjeve

Si arrijnë të mos përplasen me njëri-tjetrin mizëritë e karkalecave?

Artikuj të tjerë online

Si mund t’i shpjegoj bindjet që kam për seksin?

Nëse të pyesin: ‘Akoma e virgjër ti?!’, a mund t’ua shpjegosh nga Bibla bindjet e tua për seksin?

Ja ç’thonë të rinjtë për zvarritjen e gjërave

Dëgjo ç’thonë të rinjtë për pasojat e këqija kur i zvarrit gjërat dhe për dobitë kur e përdor kohën me mençuri.

Perëndia dërgon Moisiun në Egjipt

Moisiu dhe Aaroni shfaqën guxim kur i folën faraonit fuqiplotë. Shkarko këto fletë dhe diskutojini si familje.