ZGJOHUNI! Gusht 2013 | Sa vjet mund të jetosh?

Mjaft veta mendojnë se sekreti i jetëgjatësisë gjendet te teknologjia mjekësore dhe te shkenca. A do ta gjejnë shkencëtarët rrugën e jetës së përhershme?

Një vështrim rreth botës

Temat: rishfaqje të malaries në Greqi, nëna të pamartuara në Kinë, vetëvrasje të ushtarakëve në SHBA etj.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Kur fëmija adoleshent dëmton veten

Disa adoleshentë e dëmtojnë veten qëllimisht. Çfarë fshihet pas këtij veprimi? Si ta ndihmosh fëmijën?

TEMA KRYESORE

Sa vjet mund të jetosh?

Sekreti për të kuptuar sa mund të jetojmë, është të mësojmë arsyen pse plakemi dhe vdesim.

INTERVISTË

Një kirurge ortopede shpjegon besimin e saj

Dr. Irena Hof-Lorenso shpjegon pse u bë Dëshmitare e Jehovait.

A duhet të besosh te Triniteti?

A e mëson Trinitetin kisha jote? A ndikon sot te ti Kredoja e Nicesë?

PIKËPAMJA E BIBLËS

Alkooli

Mëso cilat parime biblike ndihmojnë të kesh pikëpamje të ekuilibruar për alkoolin.

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Fluturimi kursimtar i albatrosit endacak

Kupto si qëndron lart ky zog për orë të tëra, pa i rrahur fare krahët.

Artikuj të tjerë online

Pse bëj të prera në trup?

Shumë të rinj dëmtojnë veten. Si të gjesh ndihmë nëse edhe ti e ke këtë problem?

Personazhe biblike që ngjajnë me Jozefin

Shkarko dhe shtyp këtë fletë studimi. Rendit ngjashmëritë mes Jozefit dhe pesë personazheve të tjera biblike.