ZGJOHUNI! Prill 2013 | Fundi i dhunës në familje

Bibla ka ndihmuar shumë njerëz që ta lënë dhunën dhe të bëhen të dashur e të respektueshëm.

Një vështrim rreth botës

Temat: nofulla e parë artificiale e përftuar nga printeri 3D dhe kërcënohet ekologjia e Antarktidës.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si t’i shmangësh fjalët lënduese?

Çfarë mund të bësh nëse ti dhe bashkëshorti keni lejuar që fjalët lënduese të ndikojnë te marrëdhënia juaj?

INTERVISTË

‘Jam i bindur se jeta ka ardhur nga Perëndia’

Lexo pse ndryshoi mendim një shkencëtar për Biblën, evolucionin dhe origjinën e jetës.

TEMA KRYESORE

Fundi i dhunës në familje

Parimet biblike ndihmojnë edhe njerëzit më të dhunshëm të ndryshojnë. Si?

VENDE DHE POPUJ

Një vizitë në Indonezi

Mëso për kulturën dhe zakonet e këtij populli miqësor, të durueshëm dhe mikpritës.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Shëndeti

Mëso çfarë thotë Bibla për sëmundjet dhe për trajtimin e tyre.

Çelës për të hapur direkt sitin tonë

Kodet QR tani në revistën Zgjohuni! që të hapësh direkt sitin tonë.

Artikuj të tjerë online

Po nëse më ngacmojnë «të fortët»?

Shumë viktima ndihen pa shpresë. Ky artikull shpjegon si mund të përmirësohet situata.

Jakobi, Esau dhe gjella

Mëso për Jakobin dhe Esaun. Shkarkoje këtë fletë, shtype dhe ngjyrose.