ZGJOHUNI! Mars 2013 | Si të jesh baba i mirë?

Shumë baballarë kanë provuar se, kur ndjekin parimet e Biblës, ata dhe familjet e tyre nxjerrin dobi.

Një vështrim rreth botës

Disa nga temat: çrrënjosja e urisë, stresi në vendin e punës dhe cilësia e ajrit në qytetet e Kinës.

TEMA KRYESORE

Si të jesh baba i mirë?

Shiko pesë parime biblike që mund të të ndihmojnë të jesh një baba i dashur dhe i ekuilibruar.

Dreri brilopatë—Gjiganti i çuditshëm i pyllit

Do të mahnitesh me karakteristikat e veçanta të kësaj kafshe të bëshme dhe të fuqishme.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Pornografia

Nëse dëshiron t’i pëlqesh Perëndisë, mëso ç’mendon ai për pornografinë.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si t’i vësh rregulla adoleshentit?

Ç’mund të bësh nëse adoleshentin e acarojnë gjithmonë rregullat që vë?

PORTRETE NGA E KALUARA

Robert Bojli

Ai ishte kimist, njeri i shkencës dhe kishte besim të madh te Perëndia e te Bibla.

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Shikimi i mjegullt i merimangës kërcimtare

Si e llogarit distancën kjo merimangë? Pse hulumtuesit duan të imitojnë teknikën e saj?

Artikuj të tjerë online

Si të mos i zvarrit më gjërat?

Këshilla si të mos i zvarritësh më gjërat.

Loti dhe familja e tij—Tregim me vizatime

Shkarko këtë fletë dhe shih ç’mund të mësosh nga Loti dhe familja e tij.