Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

ZGJOHUNI! janar 2013 | Si të rritësh fëmijë mirëdashës në një botë egoiste

Si të shmangësh tri gabime që bëjnë zakonisht disa prindër.

Një vështrim rreth botës

Informohu për ngjarjet e fundit dhe kuriozitete nga bota.

NDIHMË PËR FAMILJEN

Si të komunikosh me fëmijën adoleshent

A të hipin nervat kur flet me fëmijën tënd adoleshent? Cilët faktorë e bëjnë të vështirë komunikimin?

INTERVISTË

Një biokimiste shpjegon besimin e saj

Lexo cilat fakte shkencore shqyrtoi ajo dhe pse ka besim te Fjala e Perëndisë.

TEMA KRYESORE

Si të rritësh fëmijë mirëdashës në një botë egoiste

Shih tri drejtime ku mund t’i ndihmosh fëmijët të mos zhvillojnë një qëndrim egoist.

VENDE DHE POPUJ

Një vizitë në Kamerun

Njihu me traditat dhe banorët e këtij vendi afrikan.

PIKËPAMJA E BIBLËS

Parajsa

Është në qiell apo një vend real në tokë? Cilët mund të jetojnë atje?

A ËSHTË PROJEKTUAR?

Sistemi i orientimit i gjelëzës së vogël bishtvijëzuar

Mëso për udhëtimin tetëditor të këtij zogu, një nga shtegtimet më mahnitëse që ka parë njeriu.

Artikuj të tjerë online

Si t’i përballoj ngacmimet seksuale?

Mëso çfarë janë ngacmimet seksuale dhe ç’të bësh nëse je viktimë e tyre.

Solomoni vepron me mençuri

Gjej çfarë mungon te figura, bashko pikat dhe ngjyrose.