ZGJOHUNI! Shtator 2008

TEMA KRYESORE

Vdekja: A është fundi i gjithçkaje?

A është vdekja një gjendje e pashpresë? Bibla përgjigjet qartë.

TEMA KRYESORE

Jeta: Shpresë që nuk vdes kurrë

Shqyrto disa prova që tregojnë se vdekja nuk është fundi i gjithçkaje.

TEMA KRYESORE

Jeta në parajsën që do të vijë

Si do të rivendoset parajsa dhe si do të jetë jeta atje?

TË RINJTË PYESIN

Si ta lehtësoj stresin në shkollë?

Stresi në shkollë mund të vijë nga burime të ndryshme. Mëso pesë hapa që do të të ndihmojnë ta pakësosh stresin.