PAMJA
Tekst
Imazh

Shkarko:

 1. 1. Kur s’mundem të gjej

  paqe dhe qet’si,

  Më dëgjon Ti,

  ndaj të falënderoj.

 2. 2. Kur problemet vijnë,

  ndoshta janë të mëdha,

  na përgjigjesh,

  ndaj të falënderojm’.

 3. 3. S’ka arsye pse ankthi ne të na pushtoj.

  Na ruan t’i mendjen dhe zemrën

  nëse vazhdojm’ të të besojmë.

 4. 4. Kur hasim vështir’si,

  Paqe të kërkojmë

  Ti kujdesesh,

  ndaj të falënderojm’.

 5. 5. Je besnik o Jah. K’të qart’ e shikojm’.

  Se na do shum’, ndaj të falënderojm’.