Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Të jap gjithçka

Të jap gjithçka
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. O At’ që në qiell je, të jap ty gjithçka pa kursim!

  Jehova do të dua gjith’ jetën, ky ësht’ nderi im.

  Ndihmoj kë dëgjon, që nga Bibla të marr’ forc’ dhe shpres’.

  Një jet’ në shërbim, e ndiej se ësht’ një jet’ me sukses.

  (PARA-REFRENI)

  Kur të jap ty gjithçka kam, të ndiej pran’ o At’ Jehova,

  të premtova se do të shërbej, si kjo udh’ nuk ka!

  (REFRENI)

  O At’ që në qiell je, të jap ty nderim,

  në çdo lloj mënyre, shërbej me gëzim.

  Gjith’ shpirtin e jap un’, për ty Jehova!

  Të jap pa kursim me gjith’ zemër, të jap gjithçka!

 2. 2. V’llez’rit dhe motrat i dua, por jo veç me fjal’.

  Pa përtuar do t’u shërbej, nuk do resht, nuk do ndal.

  Sa shum’ lumturi ka kur jep, dhe sa pak ka kur merr!

  Të ndihmoj kë nevoj’ ka, s’kursehem, jam gati përher’.

  (PARA-REFRENI)

  Kur të jap ty gjithçka kam, të ndiej pran’ o At’ Jehova,

  të premtova se do të shërbej, si kjo udh’ nuk ka!

  (REFRENI)

  O At’ që në qiell je, të jap ty nderim,

  në çdo lloj mënyre, shërbej me gëzim.

  Gjith’ shpirtin e jap un’, për ty Jehova!

  Të jap pa kursim me gjith’ zemër, të jap gjithçka!

  (REFRENI)

  O At’ që në qiell je, të jap ty nderim,

  në çdo lloj mënyre, shërbej me gëzim.

  Gjith’ shpirtin e jap un’, për ty Jehova!

  Të jap pa kursim me gjith’ zemër, të jap gjithçka!