Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Në një hap

Në një hap
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Ndryshon skena e k’saj bote.

  Të shkuarën lë pas.

  Më ndihmo që të ndjek hapin,

  sa shpejt ne po vrapojm’.

  Kur hasim kundërshtime

  dhe dyer mbyllur gjejm’.

  Të ndjekim një drejtim të ri,

  të gjejm’ kë ka dëshir’.

  (REFRENI)

  Ec në një hap.

  Jemi krah për krah.

  K’të garë fito.

  Përpiqu sa më shum’

  e mos hiq dor’

  se kjo ndihmon ndaj ec në një hap.

  Në një hap.

 2. 2. Mëngjesin e çdo dite

  un’ e nis me plane shum’.

  Por ja që ndodh gjithçka gjithmon’,

  që punën do t’ma prish.

  Kur probleme dalin,

  gjërat duken rrëmuj’.

  Por kemi ne dhurata ndihm’se,

  që bëjn’ t’ia dalim mban’.

  (REFRENI)

  Ec në një hap.

  Jemi krah për krah.

  K’të gar’ fito.

  Përpiqu sa më shum’

  e mos hiq dor’,

  se kjo ndihmon ndaj ec në një hap.

  Në një hap.

  (URA)

  Përpjekja sjell bekime plot.

  Kur kilomentrin më shum’ bëjm’.

  Ndryshime ka, përshtatu ti,

  se k’shtu Jah do t’buzëqesh.

  Ne e jetojm’

  shpresën ton’.

  Në syt’ tan’ e shikojm’.

  Presim ne parajs’ pa lot.

  Jam i k’naqur që provova

  (REFRENI)

  t’mbaj k’të hap.

  Jemi krah për krah.

  K’të gar’ fito.

  Përpiqu sa më shum’

  e mos hiq dor’

  se kjo ndihmon ndaj ec në një hap.

  Në një hap.

  Ec në një hap.

  Jemi krah për krah.

  K’të gar’ fito.

  Përpiqu sa më shum’

  e mos hiq dor’

  se kjo ndihmon ndaj ec në një hap.

  Në një hap.

  Ec në një hap.