Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Mund të ngrihem prapë

Mund të ngrihem prapë
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Thell’ në vetmi kjo zemër ësht’, sa barr’ e rënd’!

  Gabimin tim, o Jah, qart’ po e shoh.

  Ndihem e dërrmuar, ndaj më jep forc’ të vazhdoj.

  Sa shum’ dëshir’ që kam, të kthehem prap’.

  (REFRENI)

  E kujtoj çfar’ më mësove, fjalët që më the.

  Gjith’ të vërtetat që me Biblën dhe.

  Kështu, nëse pengohem a rrëzohem un’,

  mund të ngrihem prap’.

 2. 2. E di se kush vërtet’ më do,

  merak për mua kan’,

  se ata të duan ty, o Jah.

  Si llamb’ ësht’ Fjala jote, udhën qart’ po ma tregon.

  Kjo udh’ e jetës po më fton ta ndjek.

  (URA)

  Se kudo që shkoj, çdo gjë që shoh, të vërtetën më kujton:

  shpejt fundi po afron.

  (REFRENI)

  Jehova, o Ati im, lutjen ma dëgjo!

  Më jep ndihm’ se për ty kam shumë nevoj’.

  Dhe pse kaq shpesh rrëzohem, Ti mir’ e di:

  mund të ngrihem prap’.

  (URA)

  E di që Jah mir’ e kupton, ka raste kur më duhet ndihm’.

  Jah sheh atë që njerëzit me sy dot s’e dallojn’,

  dhe veç të mirën zgjedh të shoh’.

  (REFRENI)

  Ndaj që dashurin’ e humbur prap’ ta ndiej, në Sall’ po shkoj.

  Ndihem un’ atje, në shtëpi.

  Kështu, nëse pengohem a rrëzohem un’, do të ngrihem prap’!

  Mund të ngrihem prap’.