Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Më shiko

Më shiko
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Prit, ndalu e shiko,

  një bised’ fillo

  e pas ekranit, jo, mos u fikso.

  Ti e di, kjo jet’ s’ofron veç kaq,

  thjesht friend requests dhe like.

  Ende ke shum’ gjëra për të par’. Prandaj,

  ti mos vazhdo t’i shohësh gjërat thjesht në sipërfaqe.

  Ke nevojë për friends offline, më beso.

  (REFRENI)

  Ngriji syt’

  dhe shiko,

  vetëm s’je!

  Shiko ç’familje fantastike ke.

  Më dëgjo.

  A e di

  që dhe ti

  bën pjes’ në të? Hiq celularin dhe shiko!

 2. 2. Prit, ndalu dhe dallo

  miqt’ kur kan’ nevoj’.

  Me celularin, jo, mos i ndërro.

  Pse s’kërkon një mik të vertet’,

  të jet’ besnik përjet’

  dhe Jehovain mik përher’ ta ket’? Prandaj,

  që të arrish të gjesh miq, mos shih veç në sipërfaqe.

  Ke nevoj’ për friends offline, më beso.

  (REFRENI)

  Ngriji syt’

  dhe shiko,

  vetëm s’je!

  Shiko ç’familje fantastike ke.

  Më dëgjo.

  A e di

  që dhe ti

  bën pjes’ në të? Hiq celularin dhe shiko!

  (INTERLUD)

  Hiq celularin dhe shiko!

  (URA)

  Mos u gënje leht’.

  Çfar’ ti sheh, ësht’ mbase fakt, por mund të jet’ sajes’.

  Ka shum’ rreziqe online.

  Më mir’ shkëputu, rri offline, shiko dhe shijoje momentin.

 3. 3. Hiq, hiq smartfonin tënd.

  S’të lë që të shikosh

  si të arrish që jetën ta shijosh.

  Shih, prek, dëgjo, shijo.

  Çdo gjë që të pëlqen,

  gjithnjë ke patur pran’. Ndaj tani përpiqu

  të kuptosh se celulari është thjesht sipërfaqja.

  Ti ke kaq shum’ friends offline, më beso.

  (REFRENI)

  Ngriji syt’

  dhe shiko,

  vetëm s’je!

  Shiko ç’familje fantastike ke.

  Më dëgjo.

  A e di

  që dhe ti

  bën pjes’ në të? Hiq celularin dhe shiko!

  Veç shiko,

  vetëm s’je!

  Shiko ç’familje fantastike ke.

  Më shiko.

  A e di

  që dhe ti

  bën pjes’ në të? Hiq celularin dhe shiko!