Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Më jep guxim

Më jep guxim
PAMJA

(2 Mbretërve 6:16)

Shkarko:

 • Partitura e thjeshtuar

 1. 1. Si një re e errët

  dyshimi, frika jan’.

  Por mes gjith’ vështirësive;

  përher’ më gjendesh pran’.

  E leht’ nuk ësht’ jeta,

  të qart’ këtë e kam.

  Je besnik o Jehova ti.

  I sigurt me ty jam.

  (REFRENI)

  Të lutem më ndihmo o At’

  të shoh un’ plot besim,

  se në anën ton’ kemi më shum’

  se sa ka kundër nesh!

  Më jep shum’ guxim At’,

  që bashk’ me ty t’ia dal.

  Më jep më shum’ guxim At’.

  Gjithmon’ je fitimtar!

 2. 2. Frika nxjerr shpesh kthetrat

  dhe ankthi më pushton.

  Ti je shkëmb e streh’ për mua,

  ke forc’ që nuk shteron.

  Të kërkoj guxim At’,

  ti zemrën ma forco.

  Jo as burgu dhe as vdekja,

  kurr’ nuk më vën’ dot posht’.

  (REFRENI)

  Të lutem më ndihmo o At’

  të shoh un’ plot besim,

  se në anën ton’ kemi më shum’

  se sa ka kundër nesh!

  Më jep shum’ guxim At’,

  që bashkë me ty t’ia dal.

  Më jep më shum’ guxim At’.

  Gjithmon’ je fitimtar!

  (REFRENI)

  Të lutem më ndihmo o At’

  të shoh un’ plot besim,

  se në anën ton’ kemi më shum’

  se sa ka kundër nesh!

  Më jep shum’ guxim At’,

  që bashk’ me ty t’ia dal.

  Më jep më shumë guxim At’.

  Gjithmon’ je fitimtar!

  Më jep më shumë guxim At’.

  Gjithmon’ je fitimtar!