PAMJA
Tekst
Imazh

Shkarko:

 1. 1. E lig’ ësht’ kjo tradh’ti.

  Vetmia më pushton.

  I thell’ ësht’ dëshpërimi,

  si gur në zemër më rëndon.

  Në terr i lën’ mënjan’,

  dhe lotët dot s’i mbaj.

  Kjo dhimbje nuk peshohet.

  K’të barr’ të rënd’ me kë ta ndaj?

  (REFRENI)

  O Jehova,

  ty pran’ të kam.

  Kurr’ s’më ke lën’,

  jo, vetëm s’jam.

  Ti më kupton.

  Ti mir’ e di.

  Ti më dëgjon.

  Më jep fuqi.

  Çfar’do që të më ndodh’,

  kurr’ vetëm nuk jam.

 2. 2. Për shkak se jam besnik,

  gjithçka mund të humbas.

  Nëse më flakin përtok’,

  Ti pran’ më vjen kur të thërras.

  Prej meje nuk je larg’,

  e afër më qëndron.

  Burim i shpresës sime

  E di, Ti kurr’ nuk më tradhton.

  (REFRENI)

  O Jehova,

  ty pran’ të kam.

  Kurr’ s’më ke lën’,

  jo, vetëm s’jam.

  Ti më kupton.

  Ti mir’ e di.

  Ti më dëgjon.

  Më jep fuqi.

  Çfar’do që të më ndodh’,

  kurr’ vetëm nuk jam.

  Ty pran’ të kam.

  Kurr’ s’më ke lën’,

  jo, vetëm s’jam.

  Ti më kupton.

  Ti mir’ e di.

  Ti më dëgjon.

  Më jep fuqi.

  Çfar’do që të më ndodh’,

  kurr’ vetëm nuk jam.