Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Jehovai po të pret

Jehovai po të pret
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Nuk duket se kaloi shum’ koh’

  që kur njohe emrin tim.

  T’u prek zemra,

  por rrugën humbe ti.

  Dhe pse ia dole për pak koh’,

  ca kujtime t’u bën’ krah.

  Por të kthehesh prap’, zemra kish dëshir’.

  (REFRENI)

  Po të pres, o mik.

  Prap’ jetën të fillosh.

  Në krah’t e mi qëndro

  se paqen e pafund

  un’ do të dhuroj.

 2. 2. Un’ dëshiroj që të mësosh

  si të kthehesh në shtëpi.

  Si diell rrëzëllej mbi një zemërvrar’.

  Prandaj krah’ hapur po qëndroj;

  Të jam streh’ në koh’ stuhish.

  Do të sjell’ gëzim

  ky fillim i ri.

  (REFRENI)

  Po të pres, o mik.

  Prap’ jetën të fillosh.

  Në krah’t e mi qëndro

  se paqen e pafund

  un’ do të dhuroj.

  Mir’ se vjen.