Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Imagjino kohën

Imagjino kohën
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Na sfilit kjo jet’ e vështir’.

  Punojm’ fort por nuk kemi gjë.

  Ndaj syt’ i mbyll dhe imagjinoj.

  Çdo shpres’ ësht’ bër’ realitet.

  (REFRENI)

  Imagjino kohën kur dhembje s’ka.

  Kur jetën më të bukur ta shijojm’.

  Imagjino kohën kur zemra të thot’:

  «Faleminderit për jetën dhe k’të dit’ të re.»

 2. 2. Nuk shijoi tingujt veshi im.

  Veniten syt’ e vitet shkojn’.

  Muzikën, veshët do ta dëgjojn’.

  E syt’ do t’shohin çdo dit’ të re.

  (REFRENI)

  Imagjino kohën kur dhembje s’ka.

  Kur jetën më të bukur ta shijojm’.

  Imagjino kohën kur zemra të thot’:

  «Faleminderit për jetën dhe k’të dit’ të re.»

  (URA)

  Nuk jam ashtu si doja, jo aspak.

  Por shpejt një dit’ do t’vrapoj i lir’!

  (REFRENI)

  Imagjino kohën kur dhembje s’ka.

  Kur jetën më të bukur ta shijojm’.

  Imagjino kohën kur të gëzojm’ në natyr’!

  Çdo dit’ do të jet’ më mir’ se dje.

  (REFRENI)

  Imagjino kohën kur dhembje s’ka.

  Kur jetën më të bukur ta shijojm’.

  Imagjino kohën kur zemra të thot’:

  «Faleminderit për jetën dhe k’të dit’ të re.»