Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Hidhe hapin

Hidhe hapin
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Në mendje ndoshta bluan:

  ‘A ta bëj k’të hap?’

  Ndaj mediton dhe lutesh:

  ‘O Jah çfar’ duhet të bëj?’

  Të marrim ca momente,

  që të ndihmojm’ të vendosësh.

  Se po bëre k’të hap ti,

  i lumtur shum’ do të jesh!

  (Refreni)

  Ti duhet hapin ta hedhësh

  dhe ankthin prapa ta lësh.

  Se kur ti hapin të hedhësh,

  bekime do të provosh. Oh

  Hidhe hapin.

  Hidhe hapin: «Kalo në Maqedoni»!

 2. 2. Ësht’ fantastik predikimi.

  Sjell një sukses të papar’.

  Të huajt do të kënaqin,

  ndaj shum’ do t’i vlerësosh.

  Kështu dhe me Jehovain

  do t’afrohesh më shum’.

  E ai do të të thot’,

  se si të hedhësh çdo hap në k’të udh’.

  (Refreni)

  Ti duhet hapin ta hedhësh

  dhe ankthin prapa ta lësh.

  Se kur ti hapin ta hedhësh,

  oh, çfar’ thesaresh do t’gjesh.

  Ndoshta prap’ ti po mendohesh:

  ‘A ësht’ vendim i mir’? Oh

  (Refreni)

  Ti duhet hapin ta hedhësh.

  Se shum’ bekime do t’kesh. Oh

  Hidhe hapin.

  Hidhe hapin.

  Ti duhet hapin ta hedhësh: «Kalo në Maqedoni»!