Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Gjej thesare

Gjej thesare
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Gjat’ leximit dhe studimit,

  gjej thesare me shum’ vler’.

  Për t’i gjetur duhet pak koh’,

  thell’ më duhet të gërmoj.

  Kur me imagjinatën skenën përjetoj,

  kjo më ndihmon që më mir’ Biblën të kuptoj.

  (REFRENI)

  Imagjinimi dhe meditimi,

  sa më ndihmojn’ që të kuptoj!

  Gjykimi i thell’ bën që të veproj drejt.

  Të jem njeri dhe më i mir’,

  njeri dhe më i mir’.

 2. 2. Meditoj thell’ për personat,

  ca besnik’ e disa jo.

  Nga k’ta shembuj e kuptoj mir’

  se çfar’ Jehovai do.

  Disa her’ meditimi më bën të kuptoj;

  të di si Jehovait zemrën t’ia gëzoj.

  (REFRENI)

  Imagjinimi dhe meditimi,

  sa na ndihmojn’ që të kuptojm’!

  Gjykimi i thell’ bën që të veprojm’ drejt.

  Të jemi njerëz më të mir’,

  po njerëz më të mir’.

  (REFRENI)

  Imagjinimi dhe meditimi.

  Imagjinimi dhe meditimi.

  Imagjinimi dhe meditimi.