Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Gjërat që kanë rëndësi

Gjërat që kanë rëndësi
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Çdo dit’ më sjell vendime, çfar’ do të zgjedh?

  Kohën do ta përdor për çfar’ ka rënd’si.

  Ka një moment kur qesh, së bashku me miqt’,

  por s’mjafton veç kaq që jeta të marr’ kuptim.

  (REFRENI)

  Prandaj, të lëm’ koh mënjan’ për lutjen, studimin.

  Me zell të tregojm’ përkushtimin.

  Kjo ka rëndësi, Jehovain ta kesh pran’.

  Të flakim tej çdo pesh’ të kot’.

  Ndër mend mbajm’ të ardhmen, dhe ecim drejt saj.

  Kështu ne do të bëjm’ gjithmon’ çfar’ ka rënd’si.

 2. 2. Jeta ka sfida plot, nuk është e leht’.

  Duhet më shum’ besim, që qart’ të shikojm’,

  se familja jon’ ka shum’ nevoj’,

  që të kalojm’ koh’ me ta dhe të na ken’ përkrah’.

  (REFRENI)

  Prandaj, të lëm’ koh mënjan’ për lutjen, studimin.

  Me zell të tregojm’ përkushtimin.

  Kjo ka rëndësi, Jehovain ta kesh pran’.

  Të flakim tej çdo pesh’ të kot’.

  Ndër mend mbajm’ të ardhmen, dhe ecim drejt saj.

  Kështu ne do të bëjm’ gjithmon’ çfar’ ka rënd’si.

  (REFRENI)

  Prandaj, të lëm’ koh mënjan’ për lutjen, studimin.

  Me zell të tregojm’ përkushtimin.

  Kjo ka rëndësi, Jehovain ta kesh pran’.

  Të flakim tej çdo pesh’ të kot’.

  Ndër mend mbajm’ të ardhmen, dhe ecim drejt saj.

  Kështu ne do të bëjm’ gjithmon’ çfar’ ka rënd’si.