Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Gjënë më të mirë ta jap përjetë

Gjënë më të mirë ta jap përjetë
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Na dhe me besim,

  një bir që ta stërvitnim mir’.

  Sa shpejt kalojn’,

  k’to vite shkojn’.

  Tani gëzojm’

  me çfar’ po zgjedh,

  të dim’ që puna s’na shkoi dëm.

  (REFRENI)

  E leht’ ndarja s’ësht’,

  por zemra mir’ e di

  në vendin më të sigurt ësht’.

  Në dorën tënde Jah e lë,

  tani dhe përgjithmon’.

  Në vitet që do t’vijn’,

  kjo zemër do të jet’ e qet’.

  Të jap atë që meriton,

  gjën’ më të mir’ ta jap përjet’.

 2. 2. Na dhe ti një vajz’,

  ta rritnim ne me dashuri.

  Gjat’ viteve,

  gëzim e lot,

  e shtrenjta jon’

  tani ësht’ bër’

  një grua që na bën krenar’.

  (REFRENI)

  E leht’ ndarja s’ësht’,

  por zemra mir’ e di

  në vendin më të sigurt ësht’.

  Në dorën tënde Jah e lë,

  tani dhe përgjithmon’.

  Në vitet që do t’vijn’,

  kjo zemër do të jet’ e qet’.

  Të jap atë që meriton,

  gjën’ më të mir’ ta jap përjet’.