Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

Gëzimi që falin kongreset

Gëzimi që falin kongreset
PAMJA

Shkarko:

 1. 1. Ende s’ka nisur, por me ty këtu jam.

  Sa emocione, sa emocione.

  E çmendur bota nuk ka paqen ton’.

  Ja po fillojm’, po fillojm’.

  (REFRENI)

  Të gjith’ jemi një familje, v’llezër, motra ju kam.

  Shum’ ju dua dhe pse kurr’ s’ju kam takuar më par’.

  Të gjith’ jemi një familje, v’llezër, motra ju kam.

  Shum’ ju dua dhe pse kurr’ s’ju kam takuar më par’.

 2. 2. Me mij’ra jemi ngado që shoh, si një det pa fund.

  Shum’ nuk i njoh, por kjo nuk ka rëndësi.

  Të afërt i ndiej, familje jan’.

  Ju shoh nga larg tek më përshëndetni.

  Oh, sa bukur që ësht’!

  Një val’ gëzimi më ka pushtuar.

  Nëse s’përmbahem, do nis të qaj.

  (REFRENI)

  Të gjith’ jemi një familje, v’llezër, motra ju kam.

  Shum’ ju dua dhe pse kurr’ s’ju kam takuar më par’.

  Të gjith’ jemi një familje, v’llezër, motra ju kam.

  Shum’ ju dua dhe pse kurr’ s’ju kam takuar më par’.

  (URA)

  Duart’ shtrëngojm’.

  T’njëjtat sfida kalojm’.

  Ti më jep forc’,

  që botën e re në zemër fort ta mbaj.

  (REFRENI)

  Të gjith’ jemi një familje, v’llezër, motra ju kam.

  Shum’ ju dua dhe pse kurr’ s’ju kam takuar më par’.

  Të gjith’ jemi një familje, v’llezër, motra ju kam.

  Shum’ ju dua dhe pse kurr’ s’ju kam takuar më par’.

  Shum’ ju dua dhe pse kurr’ s’ju kam takuar më par’.