PAMJA
Tekst
Imazh

(Mateu 4:4)

 1. 1. Jet’ na jep Fjal’ e Perëndis’,

  më të çmuar nuk ka.

  Vetëm me buk’ s’mund të jetojm’,

  por me çdo fjal’ të Jah.

  Paqe sot po gëzojm’ prej saj.

  Shpres’ të sigurt’ na dha.

  (REFRENI)

  Vetëm me buk’ s’mund të jetojm’.

  Jet’ na jep Fjal’ e Jah.

  Shkrimet shpirtin ushqejn’ çdo dit’.

  Jet’ na jep Fjal’ e Jah.

 2. 2. Gjejm’ plot shembuj të lashtësis’

  ndërsa Biblën shfletojm’.

  Gra dhe burra me shum’ besim

  duam t’i imitojm’.

  Marrim zemër kur meditojm’

  si qëndruan ata.

  (REFRENI)

  Vetëm me buk’ s’mund të jetojm’.

  Jet’ na jep Fjal’ e Jah.

  Shkrimet shpirtin ushqejn’ çdo dit’.

  Jet’ na jep Fjal’ e Jah.

 3.  3. Kur çdo dit’ Shkrimet i lexoj,

  gjej shpres’ dhe qetësi.

  Jah më jep ndihm’ të përballoj

  sprovat me mençuri.

  Si thesar Biblën do ta mbaj.

  Do ta çmoj un’ çdo fjal’.

  (REFRENI)

  Vetëm me buk’ s’mund të jetojm’.

  Jet’ na jep Fjal’ e Jah.

  Shkrimet shpirtin ushqejn’ çdo dit’.

  Jet’ na jep Fjal’ e Jah.

(Shih edhe Jos. 1:8; Rom. 15:4.)