Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 87

Ejani! Freskohuni!

Zgjidh një regjistrim audio
Ejani! Freskohuni!
PAMJA

(Hebrenjve 10:​24, 25)

 1. 1. Ësht’ bot’ e pabindur dhe e humbur kjo,

  që udhën e Jah nuk e njeh.

  Na duhet drejtim, hapat t’i sigurojm’,

  s’ia dalim dot vet’, kush e fsheh.

  Freskojn’ mbledhjet tona dhe na japin shpres’,

  besimin te Jah na ndërtojn’.

  Na prekin me fjal’ që për vepra na shtyjn’,

  na japin forc’ që të vazhdojm’.

  Nuk heqim dor’ nga urdhërimet e Jah,

  vullnetin e tij plotësojm’.

  Mësojn’ mbledhjet tona se çfar’ ësht’ e drejt’,

  bëjn’ që dashurin’ ne ta shtojm’.

 2. 2. E di Jehovai se ç’kemi nevoj’,

  ndaj ndjekim këshillën e tij.

  Kur kohën e blejm’ që në mbledhje të shkojm’,

  besim shfaqim dhe mençuri.

  Nga burra me frik’ Perëndie mësojm’,

  besimin se si ta tregojm’.

  Dhe kongregacioni shum’ pran’ na qëndron,

  vetmin’ kurr’ të mos e provojm’.

  Tek presim që dit’ më të mira të vijn’,

  të gjith’ të bashkuar qëndrojm’.

  Në mbledhje po marrim nga Jah mençuri,

  që si të krishter’ të jetojm’.