PAMJA
Tekst
Imazh

(Mateu 9:37, 38)

 1. 1. Ti, Jehova, sa mir’ e di

  ç’mund të na sjell’ shum’ lumturi.

  Në shum’ mënyra predikojm’,

  fal’ teje, At’, sa po gëzojm’.

  (REFRENI)

  Po synojm’ të lëvdojm’

  ty, o Jehova.

  Nga dashuria shkojm’

  të ndihmojm’ ku më shum’ pun’ ka.

 2. 2. Shum’ për të bër’, ka në çdo vend,

  ku ka nevoj’, un’ do të rend.

  Tregoj merak ndërsa synoj

  që me të tjer’ bashk’ të punoj.

  (REFRENI)

  Po synojm’ të lëvdojm’

  ty, o Jehova.

  Nga dashuria shkojm’

  të ndihmojm’ ku më shum’ pun’ ka.

 3. 3. Dhe pran’ shtëpis’ ka shum’ nevoj’

  që të ndërtojm’ dhe predikojm’.

  E kur mësojm’ një gjuh’ të re,

  një ndihm’ të madhe japim ne.

  (REFRENI)

  Po synojm’ të lëvdojm’

  ty, o Jehova.

  Nga dashuria shkojm’

  të ndihmojm’ ku më shum’ pun’ ka.