Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 8

Jehova, je streha ime

Zgjidh një regjistrim audio
Jehova, je streha ime
PAMJA

(Psalmi 91)

 1. 1. Je, o At’, streha ime,

  te ti kam shum’ besim.

  Qëndroj nën hijen tënde

  i sigurt, Ati im.

  Kë ësht’ besnik, gjithnjë e mbron,

  ndaj zemra ime të beson.

  I drejt’ dhe shum’ besnik je.

  Je kalaja ku gjej shpëtim.

 2. 2. Shum’ s’duan strehën tënde,

  ndaj bota i rrënon,

  por ti, Jah, zemërbutët

  jo kurr’ nuk i harron.

  Nuk kam pse dridhem un’ me frik’,

  ti më largon nga çdo rrezik.

  Qëndroj nën strehën tënde,

  se me krahët e tu më mbron.

 3. 3. Ky vel i errësirës

  që botën e mbulon,

  po na thur gracka pa fund,

  por Ti gjithnjë na mbron.

  Asgjë nuk na shkakton panik,

  ndaj hapat hedhim ne pa frik’.

  Gjejm’ streh’ te Jehovai,

  përher’ mbrojtje na siguron.