PAMJA
Tekst
Imazh

(Mateu 28:19, 20)

 1. 1. Oh, ç’gëzim kur delet i ndihmojm’

  dhe shikojm’ që përparojn’.

  Kemi par’ se si Jah i drejton,

  të vërtetën e jetojn’.

  (REFRENI)

  Të lutemi, o Jehova,

  çdo dele ti e mban në krah’.

  Përmes Jezuit lutje bëjm’: ia dalshin mban’;

  qëndrofshin gjer në fund besnik’!

 2. 2. Lutje bëjm’ që delet të qëndrojn’

  e nën sprov’ të ken’ besim.

  I mësojm’ që hallet t’i durojn’

  e nga Jah të ken’ bekim.

  (REFRENI)

  Të lutemi, o Jehova,

  çdo dele ti e mban në krah’.

  Përmes Jezuit lutje bëjm’: ia dalshin mban’;

  qëndrofshin gjer në fund besnik’!

 3. 3. Te ti Jah e Biri yt Jezu

  le të ken’ gjithnjë besim.

  Jet’ pa fund në tok’ do të fitojn’

  nëse binden pa ngurrim.

  (REFRENI)

  Të lutemi, o Jehova,

  çdo dele ti e mban në krah’.

  Përmes Jezuit lutje bëjm’: ia dalshin mban’;

  qëndrofshin gjer në fund besnik’!