PAMJA
Tekst
Imazh

(2 Korintasve 4:6)

 1. 1. Errësir’ dhe paligjshmëri

  gjithandej ka kjo bot’.

  Shpejt po vjen një agim i ri,

  po bëhet drit’ e plot’.

  (REFRENI)

  Shndrit mes errësirës

  ky lajm që jetën shpëton

  se drit’ e shpres’ ofron.

  Kjo drit’ vetëtin sot.

  Të nesërmen e ndriçon

  dhe nata shkon.

 2. 2. Kë po fle, duhet ta zgjoj shpejt!

  Po venitet kjo nat’.

  I jap shpres’, zemër po ashtu.

  Për të lutem, o At’.

  (REFRENI)

  Shndrit mes errësirës

  ky lajm që jetën shpëton

  se drit’ e shpres’ ofron.

  Kjo drit’ vetëtin sot.

  Të nesërmen e ndriçon

  dhe nata shkon.