Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 75

Ja ku jam, më dërgo!

Zgjidh një regjistrim audio
Ja ku jam, më dërgo!
PAMJA

(Isaia 6:8)

 1. 1. Shum’ njerëz Perëndin’ mohojn’,

  të shenjtin emër ia përçmojn’.

  Thon’ ‘ësht’ mizor’ dhe «s’ka fuqi».

  I marri thot’: «S’ka Perëndi.»

  Kush emrin do t’ia shenjtëroj’?

  Me këng’ kush do ta lavdëroj’?

  (REFRENI 1)

  Këtu jam, mua më dërgo!

  Besnik, të jap lavdi kudo.

  Nder më të madh nuk mund të kem, jo!

  Ja ku jam! Po, më dërgo!

 2. 2. Për Perëndin’ thon’ që vonon.

  «Prej tij nuk kemi frik’», pohojn’.

  Shum’ njerëz idhujt po nderojn’.

  Cezarin si zot adhurojn’.

  Të ligun kush do ta njoftoj’,

  që luft’ e Jah do të filloj’?

   (REFRENI 2)

  Këtu jam, mua më dërgo,

  të lajmëroj pa frik’ këdo.

  Nder më të madh nuk mund të kem, jo!

  Ja ku jam! Po, më dërgo!

 3. 3. Të butët hidhërim provojn’,

  prej ligësis’ ata rënkojn’.

  Që të ken’ paqe dëshirojn’,

  ndaj të vërtetën po kërkojn’.

  Të butin kush e ngushëllon?

  Për drejtësin’ kush e mëson?

  (REFRENI 3)

  Këtu jam, mua më dërgo!

  Mësoj me shum’ durim këdo.

  Nder më të madh nuk mund të kem, jo!

  Ja ku jam! Po, më dërgo!

(Shih edhe Psal. 10:4; Ezek. 9:4.)