Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 64

Marrim pjesë me gëzim në korrje

Zgjidh një regjistrim audio
Marrim pjesë me gëzim në korrje
PAMJA

(Mateu 13:1-23)

 1. 1. Jetojm’ në momentin e korrjes,

  nder më të madh se ky nuk ka.

  Se fushat e arta jan’ gati,

  me zell po punojm’ krah për krah.

  Për veprën, modelin dha Krishti,

  vazhdon gjithnjë të jap’ drejtim.

  E çmojm’ këtë vepër, ësht’ privilegj,

  ndaj dhe marrim pjes’ me gëzim.

 2. 2. Ty, Jah, dhe të afërmin duam,

  ndaj po e shpejtojm’ hapin ton’.

  Njoftojm’ dhe mësojm’ të vërtetën

  se fundi shum’ shpejt po afron.

  Gëzimi që ndiejm’, vjen nga ti, At’,

  për ne kjo dhurat’ ësht’ bekim.

  Në korrje me ty plot gëzim punojm’.

  Ngulmojm’ gjer në fund me besim.