PAMJA
Tekst
Imazh

(Jeremia 1:17)

 1. 1. Gati jam

  që k’të mëngjes

  lajmin e mir’ ta shpërndaj.

  Por ësht’ errësir’,

  edhe shiu filloi.

  Gjumi më fton që të kthehem pas

  e të fle.

  (REFRENI)

  Kur pozitiv jam për shërbimin,

  kjo më entuziazmon.

  Po përgatitem dhe po lutem,

  kjo më ndihmon.

  Nuk ndihem vetëm, engjëjt kam pran’.

  Jezui i drejton.

  Bashk’ me një mik besnik pran’ meje,

  s’do të dështoj.

 2.  2. Po t’i mbajm’

  në mendje k’to,

  shum’ gëzim do të provojm’.

  Jehovai sheh

  çdo përpjekje që bëjm’

  dhe dashurin’ ton’ nuk e harron,

  e kujton.

  (REFRENI)

  Kur pozitiv jam për shërbimin,

  kjo më entuziazmon.

  Po përgatitem dhe po lutem,

  kjo më ndihmon.

  Nuk ndihem vetëm, engjëjt kam pran’.

  Jezui i drejton.

  Bashk’ me një mik besnik pran’ meje,

  s’do të dështoj.