PAMJA
Tekst
Imazh

(Proverbat 27:11)

 1. 1. O Jah, të kemi bër’ betim,

  ndaj me gjith’ shpirt të bëjm’ shërbim.

  Kështu me mençuri veprojm’

  dhe zemrën tënde e gëzojm’.

 2. 2. Në tok’ kujdeset skllavi yt.

  Dëshmon që ti ke çdo virtyt.

  Ushqimin siguron në koh’,

  forc’ marrim dhe bëjm’ çfar’ ti do.

 3. 3. Të shenjtën frym’ jep bujarisht,

  që të ngulmojm’ besnikërisht.

  Te ne shum’ fryt ajo prodhon.

  Kjo, zemrën tënde e gëzon.