PAMJA
Tekst
Imazh

(Psalmi 95:2)

 1. 1. O Jehova, hirmadh je, i lavdishëm,

  falënderime të thur zemra jon’.

  Me shpirt shërbejm’, se na jep ti mbështetje

  dhe me kujdesin tënd na gjallëron.

  Çdo dit’ gabojm’, jemi të papërsosur,

  ndaj falje për shkeljet tona kërkojm’.

  Me dashuri sigurove shpërblesën.

  Ti na kupton, ndaj të falënderojm’.

 2. 2. Me mirënjohje të falënderojm’, At’,

  se na mban pran’ e na shfaq dashuri.

  O Jehova, na ndihmo të të njohim,

  të të shërbejm’ ne me besnikëri.

  Faleminderit që jep frymën tënde,

  na nxit ajo të dëshmojm’ me guxim.

  Përulësisht të shërbefshim të lumtur.

  Çdo dit’ të falënderojm’ me gëzim.