Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 38

Ai të bën të fortë

Zgjidh një regjistrim audio
Ai të bën të fortë
PAMJA

(1 Pjetrit 5:10)

 1. 1. Arsye ka që të vërtetën Jah të dha.

  Nga errësira të ka marr’ në drit’.

  Pa brenda zemrës sate një dëshir’ të zjarrt’,

  të gjeje Jah dhe se çfar’ ësht’ e drejt’.

  Premtove që të bësh çfar’ do ai.

  Gjithnjë mbështetje do të kesh prej tij.

  (REFRENI)

  Fal’ Krishtit, Jah të bleu,

  Atij ti i përket.

  Patundshmëri të jep,

  të bën të fort’ vërtet.

  Përher’ do të të mbroj’,

  të jep drejtim ty në jet’.

  Patundshmëri të jep,

  të bën të fort’ vërtet.

 2. 2. Për ty e dha të Birin, që kaq shum’ e do,

  se dëshiron që çdo dit’ të qëndrosh.

  Përderisa dha Birin e tij shum’ të shtrenjt’,

  kurr’ mos dysho, të jep forc’ të durosh.

  Nuk ësht’ Jah i padrejt’ e nuk harron,

  kur ti besim e dashuri tregon.

  (REFRENI)

  Fal’ Krishtit, Jah të bleu,

  Atij ti i përket.

  Patundshmëri të jep,

  të bën të fort’ vërtet.

  Përher’ do të të mbroj’,

  të jep drejtim ty në jet’.

  Patundshmëri të jep,

  të bën të fort’ vërtet.