PAMJA
Tekst
Imazh

(Filipianëve 1:10)

 1. 1. Që të dalloj se ç’ësht’ e vërtet’ dhe e mir’,

  kam kaq shum’ nevoj’.

  ‘Të sigurohem për gjërat me rëndësi’,

  këtë dëshiroj.

  (REFRENI)

  Bëjm’ ç’ësht’ e mir’, të keqen jo.

  Jah e gëzojm’.

  Oh, çfar’ bekimesh vijn’ kur i mësojm’

  dhe i dallojm’

  gjërat që kan’ rëndësi, zbatojm’.

 2. 2. E ç’mund të ket’ më shum’ rëndësi se sa të

  njoftojm’ Mbretërin’,

  t’u shuajm’ etjen njerëzve që po kërkojn’

  me ngulm Perëndin’?

  (REFRENI)

  Bëjm’ ç’ësht’ e mir’, të keqen jo.

  Jah e gëzojm’.

  Oh, çfar’ bekimesh vijn’ kur i mësojm’

  dhe i dallojm’

  gjërat që kan’ rëndësi, zbatojm’.

 3. 3. Nëse tregojm’ kujdes për çfar’ ka rëndësi,

  gëzim ne provojm’.

  Dhe paqja që kalon çdo mendim, zemrën ton’

  përher’ do ta mbroj’.

  (REFRENI)

  Bëjm’ ç’ësht’ e mir’, të keqen jo.

  Jah e gëzojm’.

  Oh, çfar’ bekimesh vijn’ kur i mësojm’

  dhe i dallojm’

  gjërat që kan’ rëndësi, zbatojm’.