PAMJA
Tekst
Imazh

(Hebrenjve 6:10)

 1. 1. Jet’ të vështir’ mund të kem.

  Shum’ lot e dhembje më sjell kjo bot’.

  Por, un’ çdo dit’ do të them:

  «Nuk po jetoj më kot!»

  (REFRENI)

  Te Jah, padrejtësi s’ka,

  dhe zemrën time nuk e harron.

  Më mban në gjirin e tij;

  Jehovai fort më shtrëngon.

  Po, Jah kujdes të madh ka.

  Ësht’ mbrojtja ime, me të s’kam frik’.

  Perëndia Jehova ësht’

  im At’ dhe Mik.

 2. 2. S’jam më i ri si më par’

  dhe dit’ të zeza tani kaloj.

  Por, un’ shikoj me besim,

  me shpres’ të qart’ jetoj.

  (REFRENI)

  Te Jah, padrejtësi s’ka,

  dhe zemrën time nuk e harron.

  Më mban në gjirin e tij;

  Jehovai fort më shtrëngon.

  Po, Jah kujdes të madh ka.

  Ësht’ mbrojtja ime, me të s’kam frik’.

  Perëndia Jehova ësht’

  im At’ dhe Mik.

(Shih edhe Psal. 71:​17, 18.)