Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 26

«E keni bërë edhe për mua»

Zgjidh një regjistrim audio
«E keni bërë edhe për mua»
PAMJA

(Mateu 25:34-40)

 1. 1. Jezu Krishti, në tok’, dele të tjera ka.

  Me të zgjedhurit po shërbejn’ krah për krah.

  Kur vëllezërve të Krishtit

  u jepet ndihm’,

  e çmon shum’ ai dhe do të jap’ shpërblim.

  (REFRENI)

  ‘Nëse po i mbështet vëllez’rit e mi,

  e ke bër’ po njëlloj dhe për mua ti.

  Përpjekjet që bën për ta, i vlerësoj.

  Nëse i përkrah vëllez’rit e mi,

  e ke bër’ po njëlloj dhe për mua ti.’

 2. 2. ‘Pran’ m’u gjendët gjithmon’, sa her’ kisha uri.

  Ngushëllim ju më dhat’ në vështirësi.’

  Do ta pyesin të drejtët:

  ‘Kur bëm’ kështu?’

  Dhe Mbreti përgjigjet e thot’ këto fjal’:

  (REFRENI)

  ‘Nëse po i mbështet vëllez’rit e mi,

  e ke bër’ po njëlloj dhe për mua ti.

  Përpjekjet që bën për ta, i vlerësoj.

  Nëse i përkrah vëllez’rit e mi,

  e ke bër’ po njëlloj dhe për mua ti.’

 3. 3. ‘Më qëndruat besnik’, predikuat përkrah

  me vëllez’rit e mi. Dëshmuat për Jah.’

  Më pas deleve që

  ka në të djatht’, u thot’

  që jetën pa fund në tok’ të trashëgojn’.

  (REFRENI)

  ‘Nëse po i mbështet vëllez’rit e mi,

  e ke bër’ po njëlloj dhe për mua ti.

  Përpjekjet që bën për ta, i vlerësoj.

  Nëse i përkrah vëllez’rit e mi,

  e ke bër’ po njëlloj dhe për mua ti.’