PAMJA
Tekst
Imazh

(1 Pjetrit 2:9)

 1. 1. Jah, bijt’ e tu mirose,

  u bën’ ‘një krijes’ e re’.

  Nga njer’zimi i bleve,

  miratimin u dhe.

  (REFRENI)

  Jan’ popull i zgjedhur,

  zotërim shum’ i veçant’.

  Njoftojn’ emrin tënd, Jah.

  Të duan e të lëvdojn’ kudo.

 2. 2. Një komb i shenjt’ ata jan’.

  Zbatojn’ se çfar’ ësht’ e drejt’.

  Jah i thirre nga terri,

  u dhe drit’ të vërtet’.

  (REFRENI)

  Jan’ popull i zgjedhur,

  zotërim shum’ i veçant’.

  Njoftojn’ emrin tënd, Jah.

  Të duan e të lëvdojn’ kudo.

 3. 3. Bijt’ e mirosur mbledhin

  ‘shumicën e madhe’ sot,

  se ndaj Krishtit besnik’ jan’,

  ndjekin çdo gjë që thot’.

  (REFRENI)

  Jan’ popull i zgjedhur,

  zotërim shum’ i veçant’.

  Njoftojn’ emrin tënd, Jah.

  Të duan e të lëvdojn’ kudo.