PAMJA
Tekst
Imazh

(Isaia 2:2-4)

 1. 1. Ngriji syt’ dhe shiko.

  Më lart se çdo kodër shih

  malin e Jehovait;

  më të lart’ tjetër s’ka.

  Popujt vijn’ nga shum’ larg,

  nga çdo vis e nga çdo an’.

  Njëri-tjetrin thërrasin,

  që shërbim t’i bëjn’ Jah.

  Erdhi koha tani,

  që i vogli një komb mund të jet’.

  Ndërsa rritemi shum’,

  na dhuron Jah drejtim të vërtet’.

  Te Jah me mij’ra vijn’,

  e pranojn’ që ësht’ Sovran.

  Besnik’ premtojn’ të jen’

  dhe në krah të tij qëndrojn’.

 2.  2. Krishti na urdhëron,

  që të shkojm’ të predikojm’.

  Lajmin e mir’ për Mbretërin’,

  kushdo ta dëgjoj’.

  Krishti po mbretëron,

  që ta ndjekim, po na fton.

  Zërin dëgjon i buti,

  Biblën lë ta drejtoj’.

  Oh, ç’gëzim që po ndiejm’!

  Rritjen populli i Jah vazhdon.

  Që të njohin mir’ Jah,

  ne të gjith’ le të bëjm’ pjesën ton’.

  Zërat le t’i lartojm’,

  që të gjith’ mund të dëgjojn’:

  eja në malin e Jah,

  që përher’ të qëndrosh!