PAMJA
Tekst
Imazh

(Zbulesa 11:15; 12:10)

 1. 1. Gjithnjë ti ke qen’, Jehova,

  e do të jesh gjithmon’!

  Jezuin në fron e ke vën’,

  prandaj po mbretëron.

  U lind në qiell kjo Mbretëri.

  Mbi tok’ bekimi do të vij’.

  (REFRENI)

  Në qiell, tashmë jan’ vën’

  shpëtim, Mbretëri e fuqi.

  U bë kjo Mbretëri!

  Kërkojm’: ‘Le të vij’, le të vij’!’

 2. 2. Më koh’ Satanai nuk ka,

  kuptoj çfar’ do të thot’.

  Dhe pse jeta po më mundon,

  un’ kam besim të plot’!

  U lind në qiell kjo Mbretëri.

  Mbi tok’ bekimi do të vij’.

  (REFRENI)

  Në qiell, tashmë jan’ vën’

  shpëtim, Mbretëri e fuqi.

  U bë kjo Mbretëri!

  Kërkojm’: ‘Le të vij’, le të vij’!’

 3.  3. Në qiell të gjith’ engjëjt gëzojn’,

  një këng’ nga lart ushton.

  Të pastër jan’ qiejt më në fund,

  nga Djalli që mashtron.

  U lind në qiell kjo Mbretëri.

  Mbi tok’ bekimi do të vij’.

  (REFRENI)

  Në qiell, tashmë jan’ vën’

  shpëtim, Mbretëri e fuqi.

  U bë kjo Mbretëri!

  Kërkojm’: ‘Le të vij’, le të vij’!’