PAMJA
Tekst
Imazh

(Mateu 6:33)

 1. 1. Ka shum’ vler’ për Jehovain

  e i sjell shum’ lumturi,

  Mbretëria me Mbret Krishtin,

  që në tok’ sjell drejtësi.

  (REFRENI)

  Mbretërin’ të vëm’ të parën,

  drejtësin’ e Jah kërkojm’.

  I këndojm’ lavdi ndër kombe,

  dhe besnik’ do t’i qëndrojm’.

 2. 2. Pse të jem në ankth për nesër

  se për çfar’ kam un’ nevoj’?

  Jehovai vet’ kujdeset,

  nëse Mbretërin’ kërkoj.

  (REFRENI)

  Mbretërin’ të vëm’ të parën,

  drejtësin’ e Jah kërkojm’.

  I këndojm’ lavdi ndër kombe,

  dhe besnik’ do t’i qëndrojm’.

 3. 3. Lajmin e mir’ të përhapim,

  të ndihmojm’ këdo të vij’,

  të shpresojn’ te Jehovai,

  në Teokracin’ e tij.

  (REFRENI)

  Mbretërin’ të vëm’ të parën,

  drejtësin’ e Jah kërkojm’.

  I këndojm’ lavdi ndër kombe,

  dhe besnik’ do t’i qëndrojm’.