PAMJA
Tekst
Imazh

(Luka 5:13)

 1. 1. Krishti ishte plot dashuri,

  durim shfaqi e mirësi.

  S’u kursye ai

  për delet e tij,

  i donte me vepra e fjal’.

  Të përulurit i ndihmoi

  dhe çdo lloj sëmundje shëroi.

  Si Mbret, Krishti besnik u tregua,

  tha me dashuri: «Po, dua!»

 2. 2. Krishtin dua të imitoj,

  çdo dit’ si ai të jetoj.

  Të jem plot dashuri,

  të shfaq mirësi

  ndaj kujtdo që i predikoj.

  I ndihmojm’ vëllezërit tan’,

  me vepra e fjal’ u rrim’ pran’.

  Nevojtari sot po m’u afrua,

  i gatshëm i them: «Po, dua!»