PAMJA
Tekst
Imazh

(Sofonia 2:3)

 1. 1. Kombet së bashku jan’,

  armik Jezu Krishtin kan’.

  Sundimi nga to mori fund,

  dekretin Jah e njofton.

  Koha për to mbaron,

  Jah të mbretëroj’, fillon.

  Se Krishti shtyp e dërrmon armiqt’.

  Vepron shpejt e nuk vonon.

  (REFRENI)

  Kërkojm’ Jah, se na sjell shpëtim.

  Atë shikojm’ me shum’ besim.

  Drejtësin’ kërkojm’,

  ndaj besnik’ qëndrojm’.

  Ësht’ Sovran! Atij i mbajm’ krah!

  Pastaj, shpëtim do të na sjell’

  Ati Jehova.

 2.  2. Çdokush në tok’ zgjedh vet’,

  në fund me kë do të jet’.

  Ndaj i ofrojm’ një mundësi,

  ç’qëndrim vendos që të ket’!

  Sprovat dhe pse rëndojn’,

  me frik’ jo, nuk na ngarkojn’.

  Se Jah besnikët i ka kujdes,

  rënkimet pran’ do t’i shkojn’.

  (REFRENI)

  Kërkojm’ Jah, se na sjell shpëtim.

  Atë shikojm’ me shum’ besim.

  Drejtësin’ kërkojm’,

  ndaj besnik’ qëndrojm’.

  Ësht’ Sovran! Atij i mbajm’ krah!

  Pastaj, shpëtim do të na sjell’

  Ati Jehova.