Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 142

Të rrokim shpresën tonë

Zgjidh një regjistrim audio
Të rrokim shpresën tonë
PAMJA

(Hebrenjve 6:18, 19)

 1. 1. Në errësir’ ësht’ i zhytur njerëzimi.

  Erën po ndjek, ndaj përpjekjet pa vler’ jan’.

  Njerëzve u duket qart’ përfundimi:

  s’mund të shpëtojn’, se mëkatin kan’.

  (REFRENI)

  Për Mbretërin’ të këndojm’ me gëzim.

  Si Mbret, do të sjell’ Jezu Krishti shpëtim.

  Me an’ të tij, ligësia mbaron.

  Kjo shpres’ ësht’ spiranc’ dhe besimin forcon.

 2. 2. «Dita e Jah po afron», le të njoftohet.

  Nuk do të pyes’ askush më: «Deri kur?»

  Rënkon krijesa, por do të çlirohet.

  Ndaj, çdo njeri, këng’ për Jah të thur’.

  (REFRENI)

  Për Mbretërin’ të këndojm’ me gëzim.

  Si Mbret, do të sjell’ Jezu Krishti shpëtim.

  Me an’ të tij, ligësia mbaron.

  Kjo shpres’ ësht’ spiranc’ dhe besimin forcon.