Kalo te përmbajtja

Kalo te përmbajtja

Dëshmitarët e Jehovait

Zgjidh gjuhën shqip

 KËNGA 141

Mrekullia e jetës

Zgjidh një regjistrim audio
Mrekullia e jetës
PAMJA

(Psalmi 36:9)

 1. 1. Çdo fëmij’ që lind e çdo pikëz shi,

  rreze dielli porsi ar, edhe çdo grimc’.

  Jan’ dhurat’ nga Jah dhe për të tregojn’.

  Mrekullit’ që vet’ i bëri, shum’ na ndihmojn’.

  (REFRENI)

  Çfar’ do të bëjm’ me të? Ësht’ dhurat’ me vler’.

  Shum’ e çmojm’, dhe Jehovain e duam përher’.

  Çfar’do që ne të bëjm’, nuk e meritojm’ kurr’.

  Sepse ësht’ veç dhurat’. Është mrekulli kjo jet’.

 2. 2. Dorëzohen ca. I ngjajn’ gruas që

  i tha Jobit: ‘Perëndin’ mallko dhe vdis.’

  Nuk veprojm’ kështu. Perëndin’ lëvdojm’,

  mirënjohje i tregojm’ që jetën gëzojm’.

  (REFRENI)

  Çfar’ do të bëjm’ me të? Ësht’ dhurat’ me vler’.

  Shum’ i çmojm’ të tjerët, edhe i duam përher’.

  Çfar’do që ne të bëjm’, nuk e meritojm’ kurr’.

  Sepse ësht’ veç dhurat’. Është mrekulli kjo jet’.